FacebookLinkedInGoogle MapsEmail
formats

Bliv allergifri

Hver dag er allergisæson i Danmark og danskerne bruger store penge på at købe sig til frihed for plagen – for jobbet og familien skal jo passes. Der er piller, næsespray, indsprøjtninger og nogle bruger sågar beskyttelsesbriller, for at bekæmpe den brede vifte af allergiarter.

 

Hvad siger du til at allergifri én gang for alle?

allergy-1738191_1280

 

Du har med 100% sandsynlighed været igennem en rystende oplevelse i en periode, hvor det, du er allergisk over for, var fremtrædende. F.eks. birk.

Birk fungerer i den sammenhæng som en provokatør, den sætter symptomerne for den rystende oplevelse i gang igen, gang på gang – men det er faktisk ikke selve birk, du så er allergisk over for. Det er over for den oplevelse, som din krop associerer birk med.

 

 

 

summerfield-336672_1280

 

Min opgave, i tæt samarbejde med dig, er at finde frem til lige præcis den oplevelse, der er den reelle årsag til, at din krop reagerer så voldsomt. Der er et chok, der skal forløses i forbindelse med oplevelsen.

Når chokket er forløst, undersøger jeg, om der er forstærkende omstændigheder, der skulle holde oplevelsen i skak. Dem arbejder vi ud og på plads.

Det er faktisk nok til, at allergien ikke vender tilbage og koster dig kun få sessioner.

 

 

 

 

Én af mine klienter skrev dette efter behandlingen af sin allergi:

amygda.dk allergifri

 

Kontakt mig for mere information her og glæd dig til et liv uden næsespray og piller.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.